3FM nieuws

Nieuw album No Doubt uit in september

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw album No Doubt uit in september

No Doubt heeft aangekondigd dat op 25 september hun nieuwe album uit zal komen.

De Amerikaanse band, met Gwen Stefani als lead-zangeres, maakte dit door middel van een filmpje bekend op hun eigen website. Eigenlijk was het de bedoeling dat het album afgelopen kerst al uit zou komen, maar ze lieten weten dat ze de datum een paar maanden zouden verschuiven "om er zeker van te zijn dat het het beste album is wat we kunnen maken."

Zesde studio album

Het tot nu toe naamloze album, is de opvolger van het in 2001 uitgebrachte album Rock Steady. De in 1986 opgerichte band is onder andere bekend van de nummers 'Just A Girl', 'Don't Speak' en 'Underneath It All'. Ze hebben dus al een aardige geschiedenis achter de rug. Maar dat weerhoudt ze er niet van een zesde studio album uit te brengen.

"Ear candy coming your way!"

De band meldde in een statement op hun site: "We are incredibly excited to share the new music with you. Ear candy coming your way! Thank you all so much for your support over the last 25 years. We're really proud of our new album and we hope you love it as much as we do. We'll be posting a lot of updates between now and September as we shoot the video and startrehearsing to perform the new songs live for all of you."

Switch en Diplo

No Doubt maakte eerder al bekend dat ze voor het nieuwe album samenwerken met productieteam Major Lazer, beter bekend als superproducers Switch en Diplo.

Aankondiging albumrelease No Doubt

Ster advertentie
Ster advertentie