3FM nieuws

Frank zoekt vrouw

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank zoekt vrouw

Frank is een romanticus en op zoek naar ware liefde. Mét wederzijds respect. Frank zoekt vrouw.

Frank is dus meer dan alleen een lekker stukje vlees. Moe van het feit dat hij continue wordt gereduceerd tot lust-object gaat Frank op zoek naar echte liefde.Frank zoekt vrouw.

Frank Zoekt Vrouw

Meisjes met een gouden inborst mogen zich aanmelden voor een date met Frank. Frank kiest uit de aanmeldingen de vrouwen met eerbare intenties en gaat met hen op date. In ODOF doen Frank en de date los van elkaar verslag van de avond. De luisteraars mogen kiezen welk meisje het beste past bij Frank.

Deze mogelijke moeder van zijn kinderen wint een weekendje Parijs voor 2. EN DAN MAG ZE KIEZEN OF ZE WEL OF NIET MET FRANK GAAT. Luister zaterdag- en zondagochtend vroeg naar ODOF.

>> Geef jezelf op

De Xen

Het is niet zo dat Frank tot nu toe hunkerend thuis naast de telefoon heeft gezeten wachtend op een belletje van zijn droomprinses. Nee, he played the field for a while; hij weet waar Abraham de mosterd haalt. Om te leren van zijn eerdere fouten gaat Frank in aanloop naar zijn dates op bezoek bij zijn exen voor een gedegen analyse. Waar ging het fout en wat kan hij doen om te verbeteren?

Deze week ging hij op bezoek bij Ellen Hoog.

Ster advertentie
Ster advertentie