3FM nieuws

Rihanna verzorgt Super Bowl Halftime Show 2023

foto: Getty Images
  1. Nieuwschevron right
  2. Rihanna verzorgt Super Bowl Halftime Show 2023

Na haar bericht op verschillende socials weet iedereen het zeker: Rihanna kondigt met deze post aan dat ze één van de best bekeken show van de wereld gaat doen: de Super Bowl Halftime-show.

Riri is back

In februari 2023 neemt de superster de halftime show van de Super Bowl voor haar rekening. Tijdens de rust van de kampioenswedstrijd van de National Football League (NFL) zal ze optreden. De 34-jarige popster postte een foto van haar hand met daarin en american football. Waarop de NFL en andere sponsoren het bericht snel reposten.

De zangeres is al jaren bezig met haar andere liefdes zoals haar make-up en modebedrijf. Ze is bekend van haar wereldhits 'Umbrella', 'Man Down' en 'Don't Stop The Music'. Haar laatste album verscheen in 2016. Of er ook nieuwe muziek uit gaat komen is nog onbekend.

Voorgangers die eerder tijdens het grootste sportevenement van Amerika optraden waren Lady Gaga, Coldplay, Beyoncé en Dr. Dre (samen met Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar en Anderson .Paak). Die laatste gaf al aan tips te willen geven aan Riri.

De Super Bowl staat gepland voor 12 februari in het State Farm-stadion van Glendale in de Amerikaanse staat Arizona.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie