3FM nieuws

Wil jij met je friends naar Lowlands 2022?

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Wil jij met je friends naar Lowlands 2022?

Lowlands is dit jaar weer keihard uitverkocht, maar wij hebben nog kaarten voor je! En niet zomaar kaarten, maar 3 tickets voor jouw vriendengroep om straks met z'n allen naar Biddinghuizen af te reizen. Alle dagen toegang tot het festival plus een prachtig plekje op de camping. Maar dan moet je wel eerst het meest zenuwslopende radiospel van Nederland overleven, namelijk 'Met Je Friends Naar Lowlands'!

Hoe werkt het ook alweer?

In de week voor Lowlands gaan de 3FM-dj's aangemelde vriendengroepen terugbellen op de radio. En het enige dat jouw hele vriendengroep hoeft te doen is individueel en achter elkaar aan opnemen met de zin "3FM, ik wil met mijn friends naar Lowlands!". Klinkt simpel toch? Dat is het ook! Behalve dan dat je geen idee hebt wanneer je wordt gebeld. En als iemand van je vriendengroep niet opneemt of met de verkeerde woorden ("Hallo, met Ruud") dan gaat het hele feestje niet meer door.

Hoe meld ik m'n vriendengroep aan?

Ben je enthousiast? Mooi, dat kan ook niet anders. Aanmelden is heel simpel.

1. Bedenk dé perfecte naam voor jullie vriendengroep, maak de meest creatieve teamfoto en post deze met je motivatie online op een van je social media kanalen met de hashtags #3FM #MetJeFriendsNaarLowlands.

2. Vul onderstaand formulier in. Hoe creatiever de foto en hoe beter de reden waarom jullie moeten gaan, hoe groter de kans is dat jullie vriendengroep gebeld wordt op de radio.

3. En dan... Dan wordt het vanaf 8 augustus heel spannend. Jullie complete team kan namelijk op ieder moment van de dag teruggebeld worden op de radio. Nemen jullie allemaal op met de magische codewoorden "3FM, Ik wil met mijn friends naar Lowlands?" Dan winnen jullie 3 weekendtickets!

3FM x Lowlands

Natuurlijk is 3FM ook dit jaar op Lowlands. Het hele weekend lang hoor je op de radio en zie je online op alle social media-kanalen van 3FM alles over het festival in Biddinghuizen. Interviews met artiesten, live sessies, verslag vanaf het terrein en de camping en nog veel meer gekkigheid.

Ster advertentie
Ster advertentie