3FM nieuws

Documentaire over Douwe Bob op het IDFA

  1. Nieuwschevron right
  2. Documentaire over Douwe Bob op het IDFA

Singer-songwriter Douwe Bob kwam donderdag 10 oktober langs bij Giel om live te spelen en te vertellen over de documentaire Whatever Forever: Douwe Bob.

De ochtend begon donderdag 10 oktober goed. Douwe Bob kwam naar De Speelplaats bij Giel!

Debuutalbum Douwe Bob

Het debuutalbum Born In A Storm van Douwe Bob werd dit jaar werkelijkheid. Op deze plaat staat onder andere zijn single 'You Don't Have To Stay'. Het album werd uitgeroepen tot 3FM Album van de Week. Op dit moment is Douwe bezig met een tour die in het teken staat van het debuutalbum.

Documentaire over Douwe Bob

Douwe Bob is een jaar lang gevolgd door camera's met als resultaat de documentaire Whatever Forever: Douwe Bob. Bij Giel vertelt de jonge muzikant dat hij de docu over zijn leven "facking goed" vindt en tegelijkertijd confronterend. Giel maakte bekend dat de docu op het IDFA festival (21 november 2013) vertoond wordt!

Het leven van Douwe Bob in een documentaire

Douwe Bob komt uit een kunstenaarsgezin. Zijn moeder was een rock 'n roll-danseres en zijn vader, Simon Posthuma, is de oprichter van The Fool. Douwe kan niet anders dan zijn vader opvolgen. De documentaire over Simons zoon gaat niet per se over muziek, maar over het misschien wel voorbestemde rock 'n roll leven van Douwe Bob.

Trailer Whatever Forever: Douwe Bob

Douwe Bob - 'Life Weighs Heavy'

Douwe Bob covert 'Wrecking Ball' van Miley Cyrus

Ster advertentie
Ster advertentie