3FM nieuws

Skrillex te horen én te zien in Disney film

  1. Nieuwschevron right
  2. Skrillex te horen én te zien in Disney film

Dubstep-DJ en producer Skrillex verzorgt niet alleen de muziek voor de nieuwe Disney-film Wreck-It Ralph, hij heeft ook een klein rolletje bemachtigd.

Het was al bekend dat Skrillex een muzikale bijdrage zou leveren aan de nieuwe animatiefilm Wreck-It Ralph, maar daar blijft het niet bij. Gigwise meldt dat er ook een kleine cameo voor de DJ in zit.

Animatie Skrillex in Wreck-It Ralph

Er zit een scene in Wreck-It Ralph met een DJ en de producers vroegen Skrillex of ze daar een animatieversie van hem van mochten maken. Skrillex vond het idee geweldig. Producer Clark Spencer: "We asked him if we could do it. We went to him first and said, 'Hey, we have this party scene in the world of Fix It Felix Jr, and we have a DJ and we think it would make a nice cameo if we put you into it.' And he was ecstatic."

"My tennis shoes will always be black."

De producer vertelde dat Skrillex maar één opmerking had over het eerste ontwerp van zijn personage en dat waren de witte tennisschoenen. Dat kon echt niet. "My tennis shoes will always be black," aldus de DJ tegen producer Clark.

Wreck-It Ralph wil held zijn

Wreck-It Ralph gaat over het gelijknamige personage uit de vintage arcade game Fix-It Felix. Hij speelt al 30 jaar de slechterik en heeft er genoeg van. Hij wil nu wel eens de held zijn.

>> Meer over Skrillex maakt muziek voor Wreck-It Ralph

Ster advertentie
Ster advertentie