3FM nieuws

Rock 'n Roll-ochtend!

  1. Nieuwschevron right
  2. Rock 'n Roll-ochtend!


Steek je haar in het vet en kam je het in een vetkuif. De vrijdag begon verdomd swingend met The Baseballs.

Wat was dat makkelijk wakker worden vrijdag. Heb je het ook gemerkt? Dat moet wel door de swingende, twistende klanken van The Baseballs komen. De Duitse vetkuifdragende lieten de 3FM-gang schudden op zijn grondvesten, sixties-style!

Voc 'n roll!

De drie Duitse bubes zijn enorm hot! Ze zien elkaar een paar jaar geleden en beginnen een bijzondere coverband. In plaats van hits gewoon na te spelen, steken ze het in een tof rock 'n roll, sixties-jasje. 'Voc 'n roll,' zo noemen ze het en da's geen tikfout. Zo namen ze onder meer 'Hot N Cold' van Katy Perry onder handen, maar vooral hun versie van Rihannas 'Umbrella' is megapopulair.

Bij Giel

Vrijdag waren de vrolijke jongens op bezoek bij Giel. Onaangetaste vrolijkheid, want in de sixties bestonden the evils of the world nog niet. Half-Duits, half-Engels ouwehoerden Giel en The Baseballs alsof ze elk weekend aan een pul Duits bier zitten. Zo vertelden ze dat ze bij élk liedje dat ze horen, ze meteen bedenken of zij het onder handen kunnen nemen.

En mocht je je afvragen waar je die retro-kleren kunt kopen..? Gewoon in de winkel! Oprollen van mouwen en broekspijpen is het geheim!

>> Naar de site van Giel

Giel, elke werkdag tussen 6.00 en 10.00 uur!

Ster advertentie
Ster advertentie