3FM nieuws

Lorem Ipsum is de grote winnaar van 3FM Trending Talent

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Lorem Ipsum is de grote winnaar van 3FM Trending Talent

De afgelopen periode is 3FM-dj Timur samen met jou en zijn muzikale vrienden op zoek gegaan naar nieuw talent via #3FMTrendingTalent op TikTok. Na een periode van inzenden en nomineren, bleven er uiteindelijk vier finalisten over. Zij zijn met elkaar de strijd aangegaan om stemmen te werven voor de titel 3FM Trending Talent én een mooie prijs, namelijk een optreden in de 3FM Live Box. En de winnaar is bekend...

In die finale stonden @Dirikteur, @Maryncharlie_, @Howenjustin en @Loremipsumnl. Allemaal hebben ze ontzettend hard hun best gedaan om zoveel mogelijk stemmen binnen te harken.

Winnaar

Het was tot op het eind spannend, maar Lorem Ipsum is er uiteindelijk vandoor gegaan met de winst! Van alle duizenden stemmen die de afgelopen tijd zijn binnen gekomen, kregen zij de meeste. En natuurlijk hoort bij winnen ook een prijs. Aanstaande donderdag mag Lorem Ipsum hun nummer live spelen in de show van 3FM-dj Timur Perlin in de 3FM Live Box.

Benieuwd naar de reactie van de winnaars? Check de video hieronder!

Video niet beschikbaar

#3FMTrendingTalent

Steeds meer artiesten breken door via TikTok, kijk maar eens naar Antoon, MEAU of Blanks. Op het platform waar iedereen de kans heeft om viral te gaan, zit echter nog veel verborgen onontdekt talent. Dit is dan ook dé reden dat #3FMTrendingTalent in het leven is geroepen. De winnaar gaat van liedjes zingen op zijn of haar slaapkamer, naar optreden in de 3FM Live Box!

Ster advertentie
Ster advertentie