3FM nieuws

Zwarte Cross 2021 gaat niet door

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Zwarte Cross 2021 gaat niet door

Ook dit jaar ga je niet kunnen genieten van het Zwarte Cross Festival. Zelfs met de subsidies en fondsen kan het feest dit jaar wederom niet doorgaan.

Opnieuw afgelast

Op de eigen website laat Zwarte Cross het volgende weten: "Met onmundig veel pijn in de pens en in het hart moeten we jullie melden dat we de Zwarte Cross 2021 definitief afgelasten. Onzekerheid over het waarborgfonds, onduidelijkheid over vergunningseisen rondom COVID bij grootschalige evenementen, personeelstekorten binnen de evenementenbranche en beperkte beschikbaarheid van materialen hebben een rol gespeeld bij het nemen van dit besluit."

2022

Gelukkig kijkt de organisatie wel met een optimistische blik naar volgend jaar. 14 tot en met 17 juli 2022 kun je helemaal uit (en op) je plaat gaan. Kaartjes die voor de 2021 editie zijn gekocht blijven natuurlijk wel geldig!

Mocht je ondertussen toch nog je Zwarte Cross fix willen krijgen? In september krijg je in Lichtevoorde het Mega Immuun Party op 24 tot en met 26 september. Informatie kun je terugvinden op de website van Zwarte Cross.

Ster advertentie
Ster advertentie