3FM nieuws

Dit jaar sta jij met 3FM vooraan bij DGTL

foto: DGTL
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit jaar sta jij met 3FM vooraan bij DGTL

Dit jaar doet 3FM verslag bij DGTL! Op 7, 8 en 9 april vindt het elektronische festival plaats op het NDSM-werf in Amsterdam waar acts als The Blessed Madonna, Moderat, Charlotte Adigery + Bolis Pupil, Coloray, Carista, Bonobo en Sherelle op de line-up schitteren. Lees hieronder meer informatie over hoe jij via 3FM zoveel mogelijk van het festival meekrijgt, én hoe jij kans maakt op tickets.

Tijdens het weekend zelf geniet je via 3FM mee van verschillende live sets on air en online, interviews met artiesten en natuurlijk sfeerverslag. Wil jij er graag bij zijn in april? Houd dan onze kanalen komende periode in de gaten, er worden namelijk zowel op radio als via de online kanalen van 3FM tickets weggegeven!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over DGTL

Het festival begon in 2013 in Amsterdam, en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd concept dat over de hele wereld aanwezig is. DGTL staat bekend om toonaangevende elektronische line-up met indrukwekkende podia in rauwe en industriële settings. Daarnaast is het festival sinds 2022 volledig duurzaam en 100% circulair met een plantaarde foocourt. Hiermee streeft DGTL ernaar om het meest duurzame festival ter wereld te zijn.

Check hier de volledige line-up van DGTL op 7, 8 en 9 april:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie