3FM nieuws

Passenger intiem op Mainstage en in Kalmaanlaan

  1. Nieuwschevron right
  2. Passenger intiem op Mainstage en in Kalmaanlaan

Passenger stond zaterdagmiddag op de Main Stage van Pinkpop, maar later die dag gaf hij ook nog een intiem optreden óp het Pinkpop-terrein.

Het lukte Passenger om het hele Pinkpop-veld muisstil te krijgen toen hij op de Main Stage speelde en een paar uur later flikte hij hetzelfde tijdens een intiem concertje in de Kalmaanlaan op het Pinkpop-terrein.

Van straatmuzikant tot gevestigd artiest

Passenger verdiende vroeger zijn geld als straatmuzikant. Nog geen jaar geleden trad hij op in Amsterdam op het Leidseplein, maar inmiddels trekt hij volle zalen en staat hij met zijn gitaar op de grote podia van festivals.

Passenger op de Pinkpop-Mainstage

Ook op Pinkpop wist hij het hele veld voor de Mainstage moeiteloos voor zich te winnen. Bekijk de beelden onder aan dit bericht!

Hij hoeft dus helemaal niet meer door het leven als straatmuzikant, maar hij doet het gewoon heel erg graag. Daarom trok hij zaterdag 15 juni de stoute schoenen aan en ging met zijn gitaar het veld van het Pinkpop-terrein op.

Passenger in de Kalmaanlaan

Het ging als een lopend vuurtje het terrein over dat Passenger voor de Silent Disco in de Kalmaanlaan stond. Drommen gillende meisjes (en jongens) zongen met hem mee toen hij oude en nieuwe hits zong en zich waagde aan een paar covers.

>> Bekijk op YouTube

Bekijk hier het hele optreden van Passenger op de Mainstage op Pinkpop:

Foto's Passenger op Pinkpop

Ster advertentie
Ster advertentie