3FM nieuws

Afstand Bukavu Utrecht afgelegd!

  1. Nieuwschevron right
  2. Afstand Bukavu Utrecht afgelegd!
We hadden niet verwacht dat het zo snel zou gaan, maar ook de terugtocht van Bukavu naar Utrecht is afgelegd. Vrijdag 23 december werd de eindstreep om 5 voor half zeven gehaald. In totaal is er dus twee keer 6463 kilometer = 12.926 kilometer gefietst!Non-stop
Vanaf maandag 19 december, de eerste dag van de Serious Request actie, is er 24 uur per dag non-stop gefietst. Iedereen kon op een van de fietsen stappen en meefietsen. Hieraan werd massaal gehoor gegeven.

Wielerverenigingen
Het ging erg snel toen enkele wielerverenigingen uit heel Nederland zich aanmelden om te komen fietsen. Tandje hoger uit Groningen en de studenten wielerverenigingen uit Utrecht, Nijmegen en Maastricht hebben ontzettend hard hun best gedaan om zoveel mogelijk kilometers te maken.

Eltink en Bouwman
Vrijdag kwamen Theo Eltink van de Rabobankploeg en handbiker S. Bouwman langs. Bouwman legde op zijn handbike 110 km af. Hij had voor zijn eigen sponsoren gezorgd en zijn toch bracht maar liefst 21.137.

Bedrag
Ook op het halen van de terug tocht kon geboden worden door 3FM luisteraars. Iedereen kon zijn bedrag bieden op de BeneFietsers. Het bedrag dat hiermee is binnengehaald wordt bij de totaal opbrengst tot nu toe gevoegd. De bonus die de Benefietsers hebben opgehaald met de terugtocht bedraagt 19.554 Euro.
Ster advertentie
Ster advertentie