3FM nieuws

3FM roept ANTI uit tot Album van de Week

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM roept ANTI uit tot Album van de Week

Want we zijn pro Rihanna!

>> Check ook: Wat vinden de DJ's van Rihanna's achtste album?

Daar is 'ie dan. Eindelijk. De nieuwe plaat van Rihanna. ANTI werd afgelopen week uitgebracht. Momenteel is het album alleen nog officieel te beluisteren via Tidal, de streamingdienst van Jay Z, waar Rihanna trouwens ook een aandeel in heeft. Gelukkig geven wij de plaat weg. Win ANTI hier!

Arty farty

Op ANTI vind je niet écht radiohitjes, maar dat was dan ook precies de bedoeling. Rihanna wilde creativiteit de vrije loop laten gaan, en ja, we kunnen eigenlijk wel zeggen dat ze goed gebruik heeft gemaakt van haar artistieke vrijheid. Toch?

Alle tijd hoor

De wens om alle tijd te nemen voor het album, is meer dan uitgekomen. Het duurde vier jaar voor ze haar achtste album uitbracht. Best lang voor haar fanbase, die ook wel de Rihanna Navy wordt genoemd. Gelukkig popte de Barbadiaanse er zo nu en dan een single'tje uit. Denk aan 'Four Five Seconds' met Kanye en Paul McCartney, 'Bitch Better Have My Money' en 'American Oxygen'. En daar konden we dan wel weer even mee vooruit.

Divers

De tracks op ANTI zijn vrij divers. Van een lome ballad tot een dubstep-achtige track, het staat er allemaal op. Voor de meest recente single 'Work' (hieronder te beluisteren) werkte ze samen met Drake. Sommige media zeggen dat dit het meest radiovriendelijke liedje is van de hele plaat. Of dat zo is, mag je zelf bepalen. Ook maakte ze een eigen versie van 'New Person, Same Old Mistakes', een nummer van de Australische band Tame Impala.

Ster advertentie
Ster advertentie