3FM nieuws

Herbeleef Lowlands 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. Herbeleef Lowlands 2012

Er gebeurt gewoonweg teveel op Lowlands om alles mee te krijgen. 3FM laat je nagenieten van het festival. Kijk alles hier terug.

Tranquilo, rustig, kalmpies aan! Deze Lowlandseditie was zo enorm layed back overdag, dat er energie verspild moest worden in de koelere nacht. Je vergeet dan ook soms wat er allemaal aan je voorbij geflitst is op het festival of je bent niet bij machte geweest om overal heen te gaan.

3FM kijkt terug op Lowlands 2012

Je vrienden van de radio zorgen ervoor dat je alsnog het volle pond krijgt van waar je kaartje garant voor stond. We hebben foto's, video's en audio van de beste optredens, sfeer van het veld en de grappigste momenten voor je vastgelegd. Trek die rust van Lowlands door en herbeleef de boel relaxed met 3FM.

>> Het dagoverzicht van vrijdag
>> Het dagoverzicht van zaterdag
>> Het dagoverzicht van zondag

Alle highlights in audio

3FM maakt natuurlijk op de eerste plaats radio. Door alle DJ's werd het Lowlandsveld onveilig gemaakt. Zon of geen zon, nacht of dag... Het leverde grappige, mooie, leuke en interessante bijdrages op vanaf het veld. In de studio gebeurde ook genoeg.

>> Beluister alle audiohighlights van 3FM

Lowlands 2012 in beeld

Naast die radio die gemaakt werd, werd er ook een heleboel vastgelegd. Met een foto- of videocamera werden de mooiste beelden van het festival geschoten. Huisfotografen HP, Ben en Bullet-Ray maakten topfoto's en de TV-ploeg draaide toffe items.

>> Bekijk de foto's van de Lowlands-vrijdag
>> Bekijk de foto's van de Lowlands-zaterdag
>> Bekijk de foto's van de Lowlands-zondag

>> Kijk dan naar al die video's!

Bekijk de televisie-uitzendingen van Lowlands

Niet alleen 3FM maakte machtig mooie verslagen, ook de televisieploeg van de VPRO maakte toffe verslagen vanaf Lowlands 2012. Eric Corton, Roosmarijn Reijmer, Willie Wartaal en Marike Jager loodsden je in beeld door een bomvol festivalweekend heen.

>> Check de TV-uitzendingen van Lowlands 2012

Wat is jouw Lowlands 2012 Top 3?

Er was te veel op Lowlands! Wij kunnen absoluut niet kiezen wat we het mooist vonden en niet alleen omdat we alweer een deel kwijt zijn. That's where you come in!

>> Laat jouw Lowlands 2012 Top 3 achter

Lees verder op http://go.3fm.nl/festivals-lowlands/nieuws-detail/2467/Herbeleef-Lowlands-2012

Ster advertentie
Ster advertentie