3FM nieuws

Clipprimeur 'Lazin In The Sunshine' van Jonathan Jeremiah

  1. Nieuwschevron right
  2. Clipprimeur 'Lazin In The Sunshine' van Jonathan Jeremiah

Het nummer 'Lazin In The Sunshine' van Jonathan Jeremiah gaat over een middag in het Vondelpark en de clip is daar dan ook opgenomen!

Gerard Ekdom roept al weken, nee maanden, misschien wel al jaren dat hij groot fan is van Jonathan Jeremiah. Hij koos een paar weken geleden dan ook meteen voor 'Lazin In The Sunshine' als zijn Song of the Week!

'Lazin In The Sunshine' in het Vondelpark

Jonathan komt blijkbaar ook graag in Nederland op bezoek want zijn nieuwe single 'Lazin In The Sunshine' gaat over een middagje in het Amsterdamse Vondelpark. Maar de videoclip is daar ook nog eens opgenomen. Erg toepasselijk dus! En wij hebben de clipprimeur te pakken!

Jonathan Jeremiah live bij Giel en Toppop3

Wil je Jonathan graag live horen en zien? Vrijdagmorgen 19 oktober speelt hij bij Giel en zaterdag 20 oktober kun je hem bekijken bij het TV-programma Toppop3.

Jonathan Jeremiah en Michael Kiwanuka geven concert in Carré in Amsterdam

De Britse zanger staat in november ook nog eens in Carré! Samen met soulzanger Michael Kiwanuka staat Jonathan op zondag 4 november in Carré in Amsterdam. De twee worden begeleid door Het Metropole Orkest. Lees hier meer over het optreden.

Ster advertentie
Ster advertentie