3FM nieuws

Werken Beyoncé en Jay Z samen aan een album?

  1. Nieuwschevron right
  2. Werken Beyoncé en Jay Z samen aan een album?

Een Amerikaanse radio-DJ bracht woensdag 17 september het nieuws naar buiten dat Queen B en Jay Z samen de studio induiken.

Nieuw werk van Jay Z en Beyoncé?

Het power couple is on a roll! Na een reeks aan verhalen over relatieproblemen, lijkt het tij nu gekeerd. Er duiken steeds meer geruchten op over een nieuwe samenwerking tussen Beyoncé en Jay Z. Volgens een Amerikaans radiostation zouden de twee binnenkort de studio induiken om een gezamenlijke plaat op te nemen. Het management van het duo heeft het gerucht nog niet bevestigd.

Jay Z en Beyoncé doen Bonny & Clyde

De geruchten komen niet helemaal uit de lucht vallen. Beyoncé en Jay Z hebben net hun gezamenlijke On The Run Tour afgerond. De trailer die voor die tour werd gemaakt, heeft ook een vervolg gekregen. Samen met regisseur Dikayl Rimmasch brengt het power couple een trilogie van korte Bonny & Clyde-achtige films uit. Het eerste deel van deze Bang Bang-reeks is inmiddels online verschenen.

Het thema van Bonny & Clyde speelde een belangrijke rol in hun tour. Om de sfeer van een western-gangster tour neer te zetten, werden tijdens live shows beelden van Bonny & Clyde vertoont.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie