3FM nieuws

PAUW zonder Thomas Berge bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. PAUW zonder Thomas Berge bij Giel

De 3FM-studio vulde zich woensdag 21 januari met de psychedelische klanken van PAUW!

PAUW was de meest gevraagde artiest tijdens de Popronde 2014. Nadat ze waren bijgekomen van deze rollercoaster werd het hoog tijd voor een bezoekje aan De Speelplaats. Daarom waren ze woensdag 21 januari te gast bij Giel!

Thomas Berge

Giel vroeg zich af hoe het er vroeger aan toe ging bij drummer Rens Ottink thuis. Zijn grote broer Chiel is beter bekend onder zijn artiestennaam Thomas Berge. Qua muzieksmaak verschillen de broers nogal. Rens vertelde dat er vroeger vooral jaren '80 muziek thuis gedraaid werd en dat hij een beetje wilde rebelleren en zich daarom op jaren '60 en '70 stortte.

PAUW

PAUW bestaat uit de vrienden Rens, Brian en Gerben. Samen doken ze een tot studio omgebouwde schuur in om magische en meeslepende creaties te maken. PAUW gaat terug in de tijd en maakt anno 2014 psychedelische rock die zo uit de jaren '60 en '70 had kunnen komen. Daarmee wisten ze een plekje te bemachtigen tijdens de Popronde 2014 en trokken ze het hele land door. Eind november kwam hun debuut EP uit en waren ze te gast bij Roosmarijn in 3voor12 Radio.

PAUW - 'Shambhala'

PAUW covert 'Outside' van Calvin Harris

PAUW - 'Abyss'

Is PAUW de pauw verleerd?

Ster advertentie
Ster advertentie