3FM nieuws

Met 3FM naar Robbie of Kylie?

  1. Nieuwschevron right
  2. Met 3FM naar Robbie of Kylie?
Dat kan! Je maakt bij 3FM kans op kaarten voor de DVD presentatie van {l}Robbie Williams{/l} óf het concert van {l}Kylie Minogue{/l}. Laten die nou allebei in Londen zijn! Natuurlijk win je de DVD of CD er ook bij... Je kunt op twee manieren kans maken op deze geweldige prijzen:

Via 3FM: Stuur een sms naar 3333 met daarin óf de naam Kylie óf de naam Robbie, afhankelijk van waar jij naar toe wilt natuurlijk:) Je krijgt dan één vraag terug via de sms. Stuur het juiste antwoord weer via sms naar 3333 en dan wordt het spannend... Van ´s morgens 06:00 uur tot en met ´s avonds 22:00 uur wordt in ieder programma een winnaar gekozen, die winnaar heeft in ieder geval een DVD of CD op zak. Vrijdag wordt de hoofdprijs verloot onder alle dagwinnaars. Gaat jouw telefoon? Neem dan zingend op en die reis is voor jou!

Via 3FM.nl: Geef antwoord op de vragen in de rubriek Winnen voor Robbie en/of Kylie. Gedurende de hele week kiezen we willekeurig zes winnaars. Deze zes winnaars doen vrijdag mee in de loting voor de hoofdprijs. De zes winnaars krijgen donderdagmiddag bericht dat ze in ieder geval een DVD of CD hebben gewonnen. En vrijdag dus extreem goed luisteren naar 3FM!
Ster advertentie
Ster advertentie