3FM nieuws

Tom Odell komt volgend jaar naar Nederland

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Tom Odell komt volgend jaar naar Nederland

Na een prachtige festivalzomer met ook een indrukwekkende show Pinkpop komt Tom Odell op 17 & 23 maart terug naar Nederland, en is hij te zien in de AFAS Live en RTM Stage in Rotterdam.

The Black Friday Tour

Vanmorgen kondigde Tom Odell aan dat hij weer op tour gaat. De laatste keer dat hij in Nederland stond met een headline show was in 2022, en gelukkig zijn wij nu alweer aan de beurt. The Black Friday Tour is vernoemd naar zijn album zesde album Black Friday dat zal uitkomt op 26 januari. Zijn gelijk genaamde track 'Black Friday' is al uit, en gaat momenteel als een speer op TikTok, net als natuurlijk zijn andere eeuwenoude monsterhit Another Love' die over de jaren nog altijd even relevant blijft.

Zijn laatste album Best Day of My Life kwam uit in 2022, en nu worden we nog geen jaar later gelukkig alweer getrakteerd op nieuwe muziek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pinkpop

Afgelopen zomer was o.a. Tom Odell te zien op Pinkpop waar hij de sterren van de hemel speelde. Met zijn gigantische hit 'Another Love' wist hij heel het veld te laten meezingen, en gelukkig smaakte dat dus naar meer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie