3FM nieuws

Franks voorkeur: NL edition

  1. Nieuwschevron right
  2. Franks voorkeur: NL edition

Zie je Frank, dan weet je al snel dat je met een bijzondere jongen te maken hebt. En daar past een dito muzieksmaak bij.

Excentriek en behoudend tegelijk. Openhartig en verlegen van tijd tot tijd. Hip and happening met soms een oude ziel. Frank is zowel Dr. Jekyll als mister Hyde als het op zijn muzieksmaak aankomt. Hij vergelijkt met het grootste gemak appels met peren en houdt van zoveel soorten muziek, dat hij aan twee uur radio per dag niet genoeg heeft.

Oude ziel in een jong lichaam

Vandaar dat hij een keer zijn muzikale smaak fileerde in een paar prettige playlists. Geboren en getogen in Uithoorn, met een voorliefde voor de Nederlandse taal, was het voor Frank al snel duidelijk dat muziek van eigen bodem nog behoorlijk veel te bieden heeft. Hij maakte dan ook met alle liefde <3 een playlist met zijn favoriete Nederlandstalige nummers.

"De liefde voor Nederlandstalige muziek komt door Hazes. M'n ouders zongen vroeger alles van André mee. En vanuit deze Hollandse held ben ik op zoek gegaan naar alles wat daarvoor en daarna is gemaakt!"

Van André Hazes tot Maaike Ouboter, door naar Johnny Jordaan en dan weer over naar Sef; het kan wat Frank betreft allemaal. Zolang er maar een aansprekend verhaal wordt verteld en de muziek je 'iets doet'.

Ster advertentie
Ster advertentie