3FM nieuws

Kings Of Leon en Icona Pop op MTV EMA

  1. Nieuwschevron right
  2. Kings Of Leon en Icona Pop op MTV EMA

Kings Of Leon en Icona Pop zijn toegevoegd aan de line-up van de MTV European Music Awards 2013.

MTV heeft bekendgemaakt dat Kings Of Leon en Icona Pop 10 november 2013 optreden tijdens de EMA in Amsterdam. De Amerikaanse mannen van Kings Of Leon hebben al één keer eerder op de muziekawardshow opgetreden. Voor het Zweedse duo Icona Pop wordt het de eerste keer.

Line-up MTV EMA

Met de toevoeging van Kings Of Leon en Icona Pop wordt de line-up steeds completer. Eerder werd al bevestigd dat Miley Cyrus, Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, The Killers en Katy Perry optreden.

MTV EMA-presenters

MTV heeft ook namen aan de lijst van officiële MTV EMA-presenters toegevoegd. Dat zijn Thirty Seconds to Mars-frontman Jared Leto, zangeres Rita Ora en actrice en singer-songwriter Bridgit Mendler. Zij gaan awards uitreiken en artiesten aankondigen.

Genomineerde presenters

De drie presenters zijn ook zelf genomineerd. Jareds band Thirty Seconds to Mars maakt kans op 3 MTV EMA-awards. Rita Ora, die vorig jaar optrad tijdens de MTV EMA in Frankfurt, mag dit jaar twee nominaties op haar naam schrijven. Bridgit Mendler is genomineerd in de categorie ‘Best PUSH’.

Special guest Ron Burgundy

Andere MTV EMA-presenters zijn Iggy Azalea, Ellie Goulding, Carice van Houten en Colton Haynes. De intergalactische MTV EMA-MC Redfoo, de backstage host Ariana Grande en special guest Ron Burgundy van Anchorman 2 (Will Ferrell) zijn er 10 november ook bij in Amsterdam.

Win kaarten voor MTV EMA in Ziggo Dome

Nog een lege bladzijde in je agenda op 10 november 2013? Dat komt goed uit, want jij kan die dag bij de MTV EMA's zijn! Hou 3FM in de gaten; tussen 2 en 8 november 2013 geven we kaartjes weg voor het grote awardspektakel in Ziggo Dome.

Ster advertentie
Ster advertentie