3FM nieuws

Katy Perry krijgt geen patent op awesome haaienpak

  1. Nieuwschevron right
  2. Katy Perry krijgt geen patent op awesome haaienpak

Helaas voor Katy is haar verzoek om patent aan te vragen op het beroemde haaienpak uit de Super Bowl-show afgewezen. Iedereen mag aan de haal met de haai.

Dit jaar kreeg Katy Perry de eer om de pauzeshow van het Amerikaanse Super Bowl evenement in te kleuren met haar fantasie. En dat deed ze. Niet alleen natuurlijk, nee, ze bracht een vrachtwagen kleurrijke vriendjes mee. Waaronder de dansende haai, die nogal de aandacht trok op social media.

>> Kijk terug: Katy Perry's greatest hit show

Achtergronddansers

Tijdens de rust van het extreem goed bekeken American football-evenement, dat op tv wordt uitgezonden, stond Katy Perry fanatiek te dansen tussen haar swingende palmbomen, strandballen, surfplanken en haaien. Vooral de haai aan haar linkerzijde, die enthousiast, maar tegelijkertijd compleet uit de maat, mee stond te doen, trok de aandacht.

Een virale haai

De ongecoördineerde danspasjes van de grote vis werden veel besproken op social media. De haai ging viraal. Daarom besloot de zangeres patent (alleenrecht) aan te vragen op het kostuum. Dit betekent dat alleen Katy zo'n soort haaienpak op de markt mag brengen. Het vrolijke blauwe pakje heeft wereldwijd de aandacht getrokken, dus is er natuurlijk grof geld mee te verdienen.

Alleen voor mij

Katy wilde er voor zorgen dat alleen zij geld mocht verdienen, omdat het 'haar' haai is. Maar dat verzoek is afgewezen door het het Amerikaanse Trademark Office. De zangeres heeft trouwens in maart het haaienpak op de markt gebracht, in de vorm van een huispak.

© Katy Perry

Super Bowl

De show van de Amerikaanse zangeres, tijdens de rust van de Super Bowl-finale, was een van de best bekeken optredens uit de geschiedenis van de American Super Bowl.

Ster advertentie
Ster advertentie