3FM nieuws

Måneskin pakt 3FM Megahit met 'The Loneliest'

foto: still uit de video
  1. Nieuwschevron right
  2. Måneskin pakt 3FM Megahit met 'The Loneliest'

Ultieme herfstballad 'The Loneliest' van Måneskin werd een week geleden uitgebracht, en valt goed in de smaak: de track is officieel gekroond tot 3FM Megahit! Na 'Supermodel', is dit alweer de tweede 3FM Megahit voor de band.

Break-up nummer

Het nummer 'The Loneliest' gaat over Damiano die klaagt over het afscheid nemen van zijn ex-vriendin. Damiano stelt in het nummer voor hoe het zou zijn als hij doodgaat en wat de nasleep voor zijn ex zal zijn. Hij laat zichzelf naar deze donkere plek gaan, omdat hij zich door de break-up al in een staat van martelende eenzaamheid bevindt. Het nummer geeft een kille sfeer en herinnert een beetje aan emo-rock rond de jaren 2000.

Check het nummer hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Måneskin

Het gaat goed met Måneskin na hun overwinning op het Eurovisiesongfestival met 'ZITTI E BUONI', en terwijl dat dik anderhalf jaar achter ons ligt, hebben de Italianen in de tussentijd zeker niet stil gezeten. Ze hebben zowat overal gespeeld waar ze maar konden, waaronder op Pinkpop.

'The Loneliest' is een vervolg op Måneskin's laatste single 'Supermodel' die in mei uitkwam, en de recente 'If I Can Dream'-cover uit de nieuwe Elvis-film. Frontman Damiano David onthulde eerder dit jaar dat de band bezig is met het schrijven en opnemen van hun verwachte derde album in Los Angeles.

Tour

Later deze maand begint Måneskin aan hun allereerste Noord-Amerikaanse tournee. De tour gaat door tot december en in februari zal de band een lange reeks shows door heel Europa spelen. Op 27 februari 2023 staat de Italiaanse band met een uitverkochte show in de Ziggo Dome.

Ster advertentie
Ster advertentie