3FM nieuws

Eric Corton 40!

  1. Nieuwschevron right
  2. Eric Corton 40!
De dag des doordeels is geweest voor Eric Corton. Hij werd zondag 40 jaar! Wat te doen als je zo'n respectabele leeftijd hebt bereikt?
Het was een historische dag deze zondag. Want Eric Corton was namelijk jarig. Hij werd de 'big 4-0'. Ze zeggen dat het leven pas begint op je veertigste, maar dat zeggen 40+ers. Toch hopen we het van harte voor Eric.

Echte rocker
40 jaar oud en Eric oogt nog steeds als die ruige rocker die hij altijd al is geweest. Zelf beweert hij dat hij geen slipjes (meer?) opgestuurd krijgt; wij geloven daar niets van. In ieder geval zal het zijn vrouw en kinderen gerust stellen.

Hoogtepunten
40 lentes jong, het is niet niets. Het zal hem vast niet in de koude kleren gaan zitten. Misschien kun jij Eric een hart onder de riem steken door pluspunten van het 40+ schap te noemen.

Welke dingen kan hij vanaf zondag wel doen die voor een dertiger echt niet kunnen? Kan hij nu eindelijk thuis slippers en sokken dragen, of ongegeneerd een TomTom gebruiken? We zijn erg benieuwd naar welke hoogtepunten Eric nog kan verwachten.

Anyways Eric, gefeliciteerd namens heel 3FM. Wij hebben eerbied voor jouw grijze haren!


Ster advertentie
Ster advertentie