3FM nieuws

Vrolijk DI-RECT bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Vrolijk DI-RECT bij Giel

Nooit last van een ochtendhumeur, die jongens van DI-RECT. Met hun nieuwe single en goedgemutst waren ze op bezoek bij Giel.

DI-RECT was weer op visite in de 3FM-studio en dat bezoekje begon goed... Binnen een paar seconden wisten we dat Tim van dikke billen houdt, maar dan moeten ze wel goed gevormd zijn. Oh, en Marcel kan héél veel in zijn mond nemen... Dubieus.

DI-RECT goed bezig

Verder gaat alles wel goed met DI-RECT. Na een 'raar jaar' (nieuwe frontman, nieuwe sound, nieuw album) vinden de mannen het nu heerlijk om weer op het podium te staan.

Tim Akkerman aan de GIEL-mobiel

Stomtoevallig hing een dag eerder Tim aan de GIEL-mobiel. Tim wie? Tim Akkerman, de oude frontman van de ban. Hij liet nieuw werk horen en de mannen van het nieuwe DI-RECT herkende de sound meteen en kon het zeker waarderen. Hoewel het toch niet bij de rest van de band past.

Tim Akkerman aan de GIEL-mobiel

'Hold On'

De nieuwe single is 'Hold On' en het maken daarvan was nog even zweten. De mannen zaten in Liverpool, hadden een complet, maar het refrein en de rest wilde niet helemaal lukken. Na een nacht doorhalen met een fles wijn stond het allemaal op papier en 'klopte' het. Het resultaat mag er wezen.

Beluister het complete interview van Giel met DI-RECT

>> Meer op de site van Giel

Giel, elke werkdag tussen 6.00 en 10.00 uur!

Ster advertentie
Ster advertentie