3FM nieuws

John Mayer niet bang voor liedjes ex-vriendin Katy Perry

  1. Nieuwschevron right
  2. John Mayer niet bang voor liedjes ex-vriendin Katy Perry

De breuk tussen John Mayer en Katy Perry geeft de Amerikaanse zangeres veel inspiratie voor nieuw materiaal. John Mayer maakt zich geen zorgen.

Katy Perry en John Mayer beëindigden eind februari (2014) hun relatie. Nooit leuk natuurlijk, maar het levert de Amerikaanse zangeres wel inspiratie op voor nieuw materiaal. Dat vertelde ze eerder in een interview met Cosmopolitan.

John Mayer niet bang voor Katy Perry's nieuwe liedjes

Gelukkig zit John Mayer niet nagelbijtend op de bank af te wachten wat zijn ex-vriendinnetje over hun relatie gaat schrijven. Hij maakt zich geen zorgen. "Ik vind het niet erg. Dat is wat je hoort te doen, je hoort liedjes te schrijven. Je hoort alleen niet iedereen te vertellen dat je daar over schrijft," zei hij tegen entertainmentsite TMZ.

John Mayers andere ex Taylor Swift

John Mayers andere ex-vriendinnetje, Taylor Swift, schreef in het verleden ook over haar relatie met de 36-jarige zanger. John Mayer vindt het allemaal prima. Hij grapt zelfs dat al deze liedjes een nummer 1-hit scoren. "Ik ben expres gestopt met het schrijven van hits, zodat anderen kans maken om ook een eerste plek te scoren. Ik sta gewoon aan de zijlijn." zei hij sarcastisch. Bekijk hieronder de beelden van TMZ.

John Mayer op Pinkpop en in de Ziggo Dome

John Mayer staat zaterdag 8 juni op de mainstage van Pinkpop. Vervolgens geeft hij vrijdag 20 juni een extra show in de Ziggo Dome in Amsterdam.

3FM Presents: Katy Perry

Het duurt nog even, maar Katy Perry komt ook naar ons land. Ze geeft maandag 9 juni ook een optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie