3FM nieuws

TenTemPiés en Jon Tarifa bij B&W

  1. Nieuwschevron right
  2. TenTemPiés en Jon Tarifa bij B&W

Barend en Wijnand kregen weer bezoek! In de nacht van vrijdag 31 oktober op zaterdag 1 november kwamen TenTemPiés en Jon Tarifa langs.

TenTemPiés vulde in de nacht van vrijdag 31 oktober op zaterdag 1 november bij Barend en Wijnand de studio met hun exotische en Chileense sound. Ook Jon Tarfia kwam langs met zijn fresh, funky jazzy mixed groove.

TenTemPiés

De muziek van TenTemPiés zet je aan het denken en aan het dansen, want er zit van alles en nog wat in: van politiek tot passie en een hoge dosis lol. De Amsterdamse band met Chileense en Schotse roots heeft het festivalpubliek al flink aan het dansen gekregen, want ze stonden al op Paaspop, Into The Great Wide Open en Zwarte Cross. Hun tweede plaat Rebelucionario kwam op 24 oktober uit. In juni speelden ze al een voorproefje op het album bij Giel.

Jon Tarifa

Sinds 2011 is Jon Tarifa bezig met zijn solocarrière, daarvoor zat hij bij de hiphop groepen Nuclear Family en L4. Nu gaat hij solo door het leven als MC, rapper, muzikant, vocalist en dichter. Hij mixt akoestische muziek met hip hop en een vleugje jazz en hij beschrijft zijn sound als fresh, funky jazzy mixed groove. Free To Be is zijn debuutalbum.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie