3FM nieuws

Shaking Godspeed live in de Freaknacht

  1. Nieuwschevron right
  2. Shaking Godspeed live in de Freaknacht

Shaking Godspeed, Lucid en Mitchell Niemeyer zaten in de Freaknacht van 3FM!

Sander had weer een mooi gezelschap bij elkaar verzameld om hem bij te staan in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 november. Shaking Godspeed en Lucid kwamen langs en de beats worden verzorgd door Mitchell Niemeyer.

Shaking Godspeed

Shaking Godspeed werd in 2009 opgericht door zanger en gitarist Wouter Kemkens nadat zijn vorige band, The Bloodie Honkies, besloot te stoppen. In hetzelfde jaar brachten ze hun titelloze debuutalbum uit en speelden ze op Eurosonic Noorderslag. In september kwam hun derde plaat, Welcome Back Wolf, uit en de avond voor de release waren ze te gast bij Roosmarijn in 3voor12 Radio.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lucid

Lucid bestaat uit Juliet en Janice. De meiden besloten, twee jaar nadat ze elkaar op de universiteit ontmoet hadden, in juli 2012 hun krachten te bundelen en samen te gaan zingen. Juliet speelde daarvoor in toneelstukken en volgde zangles en Janice speelde piano, maakte beats en volgde ook zangles. Hun persoonlijkheden zijn totaal verschillend en dat is ook terug te horen in hun muziek. Ze beschrijven hun sound als "street soul", een combinatie van R&B, soul en hiphop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mitchell Niemeyer

DJ en producer Mitchell Niemeyer groeide op in de Amsterdamse Jordaan en draaide op Tomorrowland, Mysteryland en Solar Weekend Festival. Daarnaast was hij op bijna alle Dirty Dutch-edities aanwezig en maakte hij samen met Kelly Rowland de knallende house-track 'One Life'.

Beelden van Shaking Godspeed, Lucid en Mitchell Niemeyer live in de Freaknacht volgen snel

>> Check de site van de Freaknacht

Ster advertentie
Ster advertentie