3FM nieuws

Vmbo NaSk2 Twitterspreekuur met @markderuijter

  1. Nieuwschevron right
  2. Vmbo NaSk2 Twitterspreekuur met @markderuijter

Vmbo'ers buigen zich morgen over het examen NaSk2. Docent Mark de Ruijter-Groenewold (@markderuijter) beantwoordt vanavond van 19.30 tot 20.30 uur jouw vragen over het vmbo-examen NaSk2 via Twitter. Volg de Twitter-feed live hier!

Last minute tips nodig? Of nog prangende vragen? Geen nood! Tussen 19.30 en 20.30 uur beantwoordt docent Mark de Ruijter (@markderuijter) ze graag. Er zijn vanavond verschillende twitterspreekuren, dus let op dat je wel de juiste volgt! Wil je geen vraag (of antwoord) missen? Dan is het slim om het twitterspreekuur hier te volgen. In de live feed staan alle tweets aan en van Mark de Ruijter. Zo voorkomen we ook dat vragen misschien meerdere keren worden gesteld!

Ben je zo goed voorbereid en heb je geen vragen meer? Zelfs dan is het handig om het Twitter-spreekuur te volgen. De docent geeft namelijk ook een aantal tips en bespreekt nog even de belangrijkste examenstof. Volg tijdens het twitterspreekuur hieronder de live Twitter-feed waarin alle vragen aan en antwoorden van @markderuijter over het vmbo-examen NaSk2 bij elkaar komen te staan.

Ster advertentie
Ster advertentie