3FM nieuws

Florence + The Machine brengen nieuwe track uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Florence + The Machine brengen nieuwe track uit

Yes! Weer een nieuw voorproefje van het nieuwe album van Florence + The Machine! De band bracht dinsdagavond 19 mei de track 'Delilah' uit, luister:

Vierde nummer

'Delilah' is het vierde uitgebrachte nummer van How Big, How Blue, How Beautiful, het nieuwe studioalbum van Florence + The Machine dat op 1 juni verschijnt. Net als het al eerder uitgebrachte nummer 'Ship To Wreck', is ook de nieuwe track 'Delilah' een uptempo nummer. Het idee achter de derde plaat is volgens Florence net wat anders dan de vorige albums Lungs (2009) en Ceremonials (2011):

"How Big, How Blue, How Beautiful gaat over hoe te leren leven. Ceremonials was zo gericht op het idee van ontsnappen of herboren worden uit de dood, maar het nieuwe album gaat over hoe te leren leven en hoe de wereld lief te hebben, in plaats van proberen te ontsnappen uit de wereld."
- Florence Welch tegenover NME News

Florence + The Machine live

Het nieuwe werk van Florence + The Machine kun je deze zomer live zien. Tenminste, als je naar Rock Werchter of Sziget gaat, want daar treedt de band deze zomer op.

Florence + The Machine - 'Shake It Out'

Florence + The Machine is een band rondom de Britse zangeres Florence Welch en haar band. 'Shake It Out', het nummer van het album Ceremonials uit 2011, hoorde je veel op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie