3FM nieuws

Download jouw festivalgids!

  1. Nieuwschevron right
  2. Download jouw festivalgids!

Ook zo'n zin in Rock Werchter, WOO HAH!, De Zwarte Cross, Lowlands of een van de andere festivals? Met de 3FM Festival-app wordt het nog leuker!

Dat je zin hebt in de festivals, snappen we helemaal. Want wat komen er weer veel te gekke headliners onze kant op! Maar er zijn natuurlijk ook een heleboel acts te bewonderen die je misschien nog niet kent. En hoe pik je daar de pareltjes uit? En hoe kom je er snel achter of een van je favoriete bands deze zomer op de festivals staat? Download de 3FM Festival-app en laat je gidsen door onze DJ's, jouw vrienden en en je playlists op Spotify.

Koppel de 3FM Festival-app aan je Spotify-account en je ziet meteen of er artiesten uit jouw afspeellijsten optreden op de grote festivals. Heb je wat inspiratie nodig? Check dan de tips van onze DJ's. Als je een act niet kent, kun je in de app naar zijn bekendste hits luisteren. Met één klik voeg je artiesten toe aan je eigen playlists of bouw je je eigen festivalschema. Tot slot zie je hoeveel van je vrienden een van die artiesten in hun eigen playlists hebben staan.

Kortom: de 3FM Festival-app is jouw ultieme gids voor deze zomer!

>> Download de app hier voor IOS

>> Download de app hier voor Android

Ster advertentie
Ster advertentie