3FM nieuws

Reünieconcert 2 Unlimited een feit

  1. Nieuwschevron right
  2. Reünieconcert 2 Unlimited een feit
Het moest even duren, maar het gaat nu toch echt gebeuren: Ray Slijngaard en Anita Doth gaan weer samen het podium op. Dit heugelijke feit vindt plaats tijdens de 'I love the '90's- the party' in het Belgische Hasselt, op 11 april. De organisatie maakte dit dinsdag bekend.Wie had gedacht dat ze ooit weer samen op het podium zouden staan? Het duo brak in 1991 door met de hit 'Get ready for this' en ging 13 jaar geleden door een ruzie uit elkaar. Het concert op 'I love the '90's - the party' is voorlopig het enige concert. Kaarten zijn nog beschikbaar.

The '90's ain't back untill Ray&Anita are back!

"We konden er niet meer omheen", vertelt zangeres Anita Doth. “Met de huidige 90’s revival worden we letterlijk overspoeld door aanvragen om opnieuw samen op te treden. Ook merken we dat er op het internet ontzettend veel over een eventuele reünie gespeculeerd wordt. Dat doet ons natuurlijk veel plezier en heeft ervoor gezorgd dat het ook bij ons weer is gaan kriebelen.”

Ray sluit zich hierbij aan: "Om dan meteen op te treden in de Ethias Arena voor meer dan twintigduizend bezoekers, dat is kicken. We kijken er alvast naar uit om er een geweldig feest van te maken, cuz the '90's ain't back untill Ray&Anita are back!"

No limit

2 Unlimited, een project van Belgische producers Jean-Paul de Coster en Phil Wilde, verkocht in de jaren '90 ruim twintig miljoen albums. Hun grootste hit 'No Limit' scoorden zij in 1993 en stond in meer dan 35 landen op nummer 1.

Ster advertentie
Ster advertentie