3FM nieuws

Het beste eindexamenvoer?

  1. Nieuwschevron right
  2. Het beste eindexamenvoer?

Van al dat studeren krijg je natuurlijk honger als een paard! Maar...duik jij dan de snoeptrommel of de fruitmand in? Laat ons weten wat voor jou de perfecte snack/drank is om bij te leren. En wat jij straks meeneemt aan eten en drinken tijdens het examen. Leggen wij het aan een voedingsdeskundige voor...de eindexamentijd is geen periode om risico's te nemen! :-)

Energydrink of een appeltje?
Dagen achter elkaar blokken en urenlang zweten op toetsen...tijdens de eindexamens kan je wel wat extra energie gebruiken! Dat kun je halen uit je voeding, maar wat is nou wel en niet goed om te eten voor een examen?Voedingsdeskundige Vera van Randwijck vertelt ons volgende week in het Eindexamenjournaal wat je het best kan eten om geconcentreerd te blijven. Maar, voordat we met haar gaan praten, willen we graag jullie mening weten.

Wat eet jij?
Kauw jij tientallen pakjes druivensuiker weg of houdt een appeltje jou fris? Wij zijn benieuwd met wat voor menu jullie de eindexamens doorkomen. Wat eet en/of drink jij om scherp te blijven tijdens de eindexamens?

Ster advertentie
Ster advertentie