3FM nieuws

Alle RHCP-concerten te downloaden

  1. Nieuwschevron right
  2. Alle RHCP-concerten te downloaden

Alle concerten die de mannen van de Red Hot Chili Peppers tijdens hun wereldtournee geven, zijn tegen betaling te downloaden.

Concertregistraties zijn niets nieuws, bijna elke band brengt na een grote tour wel een live-concertregistratie op CD en of DVD uit. Maar de Red Hot Chili Peppers pakken het groter aan.

Wereldtournee van RHCP te downloaden

Anthony Kiedis en co zijn op het moment bezig met hun I’m With You Wereldtour. In plaats van na de tour een live-registratie van een van de concerten uit te brengen, worden alle concerten geregistreerd en te koop aangeboden aan de fans.

Twee dagen na een show, is de registratie ervan te downloaden op livechilipeppers.com. Het gaat om professioneel opgenomen en gemixte volledige concerten. Die zijn te downloaden in verschillende bestandsformaten en de prijzen liggen tussen de 10 en 13 Amerikaanse dollar.

3FM Presents: Red Hot Chili Peppers

Vooralsnog staan alleen acht meest recente concerten van de tour online. Dat zijn de shows die ze in de UK hebben gegeven. Of het uitverkochte concert dat de mannen in oktober in Nederland gaven nog online komt, is niet bekend. Het volgende concert, op 28 juni 2012 in het Goffertpark in Nijmegen, komt wel in het rijtje RHCP-concertdownloads te staan.

>> Meer over 3FM Presents Red Hot Chili Peppers

Ster advertentie
Ster advertentie