3FM nieuws

De Effe Ekdom lunchbox vakantieplaten

  1. Nieuwschevron right
  2. De Effe Ekdom lunchbox vakantieplaten

Vanaf 18 juli speciale vakantie lunchboxen met de vakantieplaten van luisteraars bij Effe Ekdom!

Het is zomer, de zon schijnt en overal hangt het in de lucht: vakantiekriebels! Daarom steekt Gerard Ekdom de komende weken de lunchbox in een zomers jasje en hoor je alleen nog maar lekkere vakantieplaten direct na 13.00 uur. En luisteraars -jij dus ook- kunnen zelf aangeven welke platen dat gaan worden!

Op zoek naar de zomer

Ook jij hebt wel een plaat die jouw vakantie nét dat stukje leuker heeft gemaakt. Of gaat maken, natuurlijk! En laat Gerard nou juist op zoek zijn naar die platen. Liedjes waar jij graag naar luistert op een zonnig strand, liedjes voor bij de BBQ, liedjes waarop jij in je zwemkleding uit je dak gaat, alles kan!

Ik sta in de lunchbox...en nu?

Worden jouw vakantieplaten uitgekozen dan strijdt je in de lunchbox tegen een andere luisteraar. De lunchbox met de meeste stemmen wordt uiteindelijk gedraaid op de radio. Roep dus ook zoveel mogelijk mensen op om op jouw platen te stemmen!

Helemaal in de stemming? Geef je dan op!

Dus....ben jij helemaal in de vakantiestemming en wil jij niks liever dan jouw favoriete vakantieplaten op de radio. Geef dan nu op de site van Effe Ekdom jouw vijf favoriete vakantieliedjes door!

Ster advertentie
Ster advertentie