3FM nieuws

Liefs uit Londen van St. Tropez

  1. Nieuwschevron right
  2. Liefs uit Londen van St. Tropez

De gitaren scheurden door de 3FM-studio: St. Tropez was op bezoek! Beetje punk, beetje rock... De band zette de boel volledig op zijn kop met 'Which Side Are You On' en hun Calvin Harris-cover.

"We zijn nog een beetje sloom hoor!" Toch is St. Tropez, de band formerly known as Go Back To The Zoo, er na wat kleine opstartproblemen helemaal klaar voor. Tijd om bij te kletsen met Giel.

Living la vida London

Frontman Kas hintte naar zijn vriendin dat hij wel wat vaker in Londen wilde zijn vanwege de toffe muziekscène. Dat liet zij zich geen twee keer zeggen. Ze fixte een baan in de stad en nam Kas met haar mee. Dat komt best goed uit, dus!

"Het is goed om daar te zijn. Er zijn zoveel goede bands, zoveel goede kunst... We wilden daar iets meer naartoe gaan en nu woon ik daar gewoon, haha!" - Kas

Clubtour

St. Tropez valt de komende tijd in heel Nederland te bekijken, want ze gaan op een uitgebreide clubtour. 'Which Side Are You On' kun je dan live aanschouwen. Tot die tijd kun je nagenieten met de versie die de band bij 3FM speelde. Enjoy!

St. Tropez - 'Which Side Are You On' live bij 3FM

St. Tropez covert 'My Way' van Calvin Harris live bij 3FM

St. Tropez - 'Partly Cloudy' live bij 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie