3FM nieuws

Dit zijn volgens Rámon de beste albums ooit

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn volgens Rámon de beste albums ooit

Haal je halo maar uit de kast, want het is bijna tijd voor de Hemelse Honderd! Benieuwd welke albums Rámon helemaal te gek vindt? Check zijn top 10.

3FM zendt op 5 en 6 mei de Hemelse Honderd uit. Wij vroegen aan Rámon welke albums voor hem van onsterfelijke waarde zijn. Super lastige vraag natuurlijk, maar Superrrámon deed een poging. Dit is zijn top 10.

1. The Weeknd – Beauty Behind The Madness

Rámon: "Ik heb nauwelijks meer het geduld om een heel album te luisteren, als ik het doe, moet het gewoon helemaal goed zijn. Bij The Weeknd gaat dat steeds heel automatisch. Ik begin met de eerste track 'Real Life' en voor ik het weet zit ik al bij 'Earned It', nummer negen op het album.

En dan steeds weer muzikaal verrast worden! 'Losers' is een mooi voorbeeld: een klein begin met een piano, dan volgen de drums, en dán denk je na 2.32 minuten dat het nummer bijna klaar is. Juist dán komt er ineens een hele nieuwe melodie! Vervolgens eindigt het met een finale vol blazers. Orkestraal groots! En dat is pas nummer 2 van de cd ;) Het hoogste niveau van de popmuziek!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2.Radiohead – OK Computer

3. Disclosure – Settle

4. Daft Punk – Discovery

5.Crosby, Stills, Nash & Young – Dejavu

6. Coldplay – A Rush Of Blood To The Head

7.Major Lazer – Peace Is The Mission

8.Major Lazer – Guns Don’t Kill People... Lazers Do

9.Rowwen Heze – Saus

10. Damien Rice – 9

De Hemelse Honderd op 3FM

Traditiegetrouw zendt 3FM op Hemelvaartsdag en de dag erna de Hemelse Honderd uit. Dit is een lijst van de allerbeste albums ooit gemaakt. Van elk album worden twee tracks gedraaid. Wie deze lijst samenstelt? JIJ! Dus stem op de Hemelse Honderd.

Ster advertentie
Ster advertentie