3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

Deze 3FM-luisteraars vertellen waarom hun bushalte de beste is van Nederland

foto: NPO 3FMfoto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Deze 3FM-luisteraars vertellen waarom hun bushalte de beste is van Nederland

Rob & Wijnand zijn in de Ochtendshow op zoek naar de Beste Bushalte van Nederland. Je kunt nog tot en met vrijdagochtend 8:00 uur jouw favoriete bushalte hier aanmelden, deze 3FM-luisteraars gingen jouw voor:

Gitte (26)

Ik heb mijn bushalte aangemeld, omdat het niet alleen elke dag mijn vertrekpunt is naar mijn werk, maar het was ook het vertrekpunt voor mijn eerste date. Ik was bloednerveus, we zouden elkaar ontmoeten bij Bushalte Koriander in Klazienaveen om vanuit daar te gaan bowlen, maar doordat er bussen uitvielen, hebben we twee uur in het bushokje gekletst en toen maar besloten om bij mij thuis wat te gaan drinken. We hebben nu al twee jaar een relatie!

Rico (32)

Bushalte Julianalaan in Maasbracht is de Beste Bushalte van Nederland, omdat heel mijn jeugd daar ligt. Stiekem sigaretjes roken, indrinken voor het schoolfeest en na het feest voor het eerst zoenen met het leukste meisje uit de klas. Wat een herinneringen heb ik bij deze bushalte!

Henny (72)

Elke zaterdag ga ik vanuit Bushalte Torenstraat in Helvoirt naar de markt in Den Bosch. 4 jaar lang deed ik dit alleen, totdat ik merkte dat een andere vrouw, ook alleen, dezelfde rit als mij maakte. Ik sprak haar aan, we raakten aan de praat en struinden vervolgens samen over de markt. Sindsdien gaan we elke zaterdag samen met de bus naar de markt.

Aanmelden

Heb jij nog een beter verhaal waarom jouw bushalte de allerbeste van Nederland is? Stuur dan nu hieronder jouw aanmelding! Je hebt nog tot morgenochtend 8:00 uur, dus klik nog snel.

Meld 'm hier aan.

Ster advertentie
Ster advertentie