3FM nieuws

DI-DAY: DI-RECT een dag lang op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-DAY: DI-RECT een dag lang op 3FM

We kunnen er maar geen genoeg van krijgen: DI-RECT. Dinsdag waren ze de hele dag te gast bij 3FM. Blik terug!

Je kunt deze hele week al EXCLUSIEF luisteren naar het nieuwe album op 3FM.nl. En het is een pareltje hoor. Daarom heeft 3FM de band uitgenodigd om op dinsdag langs te komen, de hele dag: DI-DAY!

Vroeg bij Giel

De heren schoven in alle vroegte aan bij Giel. Ze zijn echt rock 'n roll, dus van een ochtendhumeur kunnen we niet spreken. Giel liep even het album met ze door en daar werd duidelijk dat 'Flies, Ants & Elephants' de favoriete track van Marcel is, dat Giel heel gecharmeerd is van 'Forgiveness', dat 'Hold On' een moeilijk nummer is en dat Tim helemaal cool is met het nieuwe DI-RECT.

Verder in des ochtends

Samen met Gerard hielpen ze je door die moeilijke uurtjes op je werk heen en hoor je meer van de boys, want Gerard vraagt ze de hemd van het lijf, zoals alleen hij dat kan. Dat hij dan exact dezelfde vraag stelt als Giel vanochtend, dat is gewoon pech hebben.

Popduel met Spike en Vince

Met Paul speelden Vince en Spike een stevig robbertje Popduel. Het was spannend, maar na een paar minuten nagelbijten kwam Spike als winnaar uit de bus. Als een kind zo blij was hij met zijn RabRadio Knappe Kop Cowboyhoed.

Aan het einde van de lange dag

Met hun grote vrienden Coen en Sander in de middag werd het gewoon keten. The usual en na de band die DI-RECT heeft opgebouwd na de talentenjacht naar de nieuwe zanger voelden ze zich helemaal thuis in de studio. Gezellig!

Minigig

En dan 's avonds... de heuse mini-gig bij MetMichiel met Domien. Een paar gelukkige fans mochten erbij zijn en stonden met tranen in hun oogjes pal tegenover hun helden.

En aan het einde van de dag hebben de jongens van DI-RECT geen geheimen meer voor je: This is who they are...

>> Luister exclusief naar This Is Who We Are

DI-DAY, dinsdag 11 mei 2010 op 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie