3FM nieuws

Storm Pinkpop voorbode Apocalyps

  1. Nieuwschevron right
  2. Storm Pinkpop voorbode Apocalyps

De storm die tijdens Tweede Pinksterdag over het Pinkpop-terrein trok, heeft in Amerika de aandacht getrokken van fundamentalistische christenen.

Zou de Code Rood-storm van maandagavond (9 juni) IETS, maar dan ook IETS te maken hebben met de Apocalyps? Groepen fundamentalistische christenen in Amerika denken van wel.

Het 'gezicht' van een demoon

Op verschillende websites in de Verenigde Staten gaat bovenstaande foto rond. Op het plaatje zien we dreigende onweerswolken op Megaland afkomen, met daarin het 'gezicht' van een demon gephotoshopt. Dit 'gezicht' komt trouwens uit de film Harry Potter en de Halfbloed Prins.

Pastoor maakt zich druk om noodweer boven Landgraaf

Op YouTube maakt een pastoor met de naam Paul Begley zich druk over het noodweer boven Landgraaf. Hij legt het verband tussen het optreden van Metallica, de storm én het feit dat Pinkpop ieder jaar met Pinksteren wordt georganiseerd.

Volgens meneer de pastoor is Pinkpop een heidens spektakel, want ja, je laat tijdens een christelijke feestdag als Pinksteren toch geen band als Metallica op het podium staan. Dat kan toch niet! Paul Begley denkt zelfs dat de Pinkpop-storm mogelijk een voorbode was van de Apocalyps, het einde der tijden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie