3FM nieuws

Justin Bieber <3 Martin Garrix

  1. Nieuwschevron right
  2. Justin Bieber <3 Martin Garrix

Justin Bieber en Martin Garrix zijn dikke vrienden. Ze gaan samen op vakantie, spelen Jenga met elkaar, maken met z'n tweeën muziek en Justin mag Martin zelfs gewoon Martijn noemen.

(Instagram Justin Bieber)

Dat de boys goed bevriend zijn, weten we natuurlijk allang. Martijn draait op Justin's feestjes, Justin komt af en toe even buurten in Amsterdam, ze nemen samen awards in ontvangst en gaan regelmatig met z'n tweeën op vakantie. Maar na het tripje van afgelopen week is het wat ons betreft officieel: er is een nieuwe bromance in town. En de (broeder)liefde spat er vanaf!

Summer love

Ongeveer een jaar geleden ging Justin voor het eerst langs bij Martijn in Amsterdam en sindsdien zijn de twee best friends. Na meerdere spontane roadtrips besloten ze afgelopen week om samen te gaan waterskiën. En dat was zeer geslaagd, als we de foto's mogen geloven.

"The last 2 days have been amazing thanks to this guy, love you brother @justinbieber" - Martin Garrix

(Instagram Martin Garrix)

Het waterskiën ging Justin alleen net iets beter af dan Martijn...

@martingarrix

Een video die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op 28 Jun 2016 om 7:14 PDT

Samenwerking?

Super leuk die tripjes, maar deze vriendschap leent zich natuurlijk bij uitstek voor een muzikale samenwerking. Het kan toch niet anders dat Justin een keer aan Martin (of andersom) heeft gevraagd: "Zullen we samen een liedje opnemen?" Justin Bieber feat. Martin Garrix. Hell yeah! 'Sorry' met de beats van 'Animals'. Wij tekenen ervoor!

Dat ze samen tijd hebben doorgebracht in de studio is zeker. Zowel Garrix als Bieber lieten weten dat ze samen tijd hebben doorgebracht in de studio, dus er lijkt iets aan te komen. Maar wat, wanneer en hoe is vooralsnog een raadsel. Wij dachten zelf aan een verrassingsoptreden van Martin tijdens het optreden van Justin in oktober in het Gelredome en een gezamenlijke single. Kunnen ze daarna weer samen op vakantie.

"We zijn ook samen de studio in geweest. Wie weet resulteert dat wel in een nummer op mijn nieuwe album." - Martin Garrix in het AD

Wil je op de hoogte blijven van deze bromance? Volg Martin Garrix op Snapchat, dan word je regelmatig getrakteerd op dit soort pareltjes.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie