3FM nieuws

Mark van der Molen bikkelde de Strong Viking Run door

  1. Nieuwschevron right
  2. Mark van der Molen bikkelde de Strong Viking Run door

De belangrijkste les die nacht-DJ Mark overhield aan zijn 7 kilometer durende slijtageslag: "voordat je 7 kilometer gaat rennen, neem geen broodje frikandel".

Afgelopen weekend was het zover! Een onmenselijke ontbering die zijn weerga niet kent. De Strong Viking Run! En dankzij een gebrek aan slaap en verstand had ik toegezegd mee te doen ter voorbereiding op m'n nieuwe programma per 1 juni. Iets met conditie enzo. Ooit een mens totaal kapot zien gaan? Nu dus wel..

Posted by Nogal Wakker on maandag 25 mei 2015


Als ware Rocky Balboa tijgerde nachtjock Mark van der Molen heuvels op, zwom rivieren over, trok zich omhoog bij blokken en rende de zolen van zijn schoenen... Hij heeft de Strong Viking Run overleefd.

Strong Viking Run

Mark maakt radio in de nacht en dat gaat je niet in je kouwe kleren zitten. Er werd 'm aangeraden om mee te doen aan de Strong Viking Run, een hardloopwedstrijd van 7, 13 of 19 kilometer, om in shape te komen. Hardlopen is niet het enige: tussendoor moet je je door allerlei obstakels wurmen, door de modder kruipen, zwemmen in het kanaal, klimmen over boomstammen and so on.

Supersportieve Mark

Mark is natuurlijk belachelijk sportief en heeft hij een lichaam waar Epke Zonderland jaloers op wordt. Zo'n Viking Run was dan ook een eitje... Geintje natuurlijk. De enige lichaamsbeweging die Mark écht krijgt is het loopje van zijn auto naar het 3FM-gebouw. Mark hield zijn hart vast van tevoren:

Ter voorbereiding op m'n nieuwe programma vanaf 1 juni leek enige inspanning en conditietraining me geen slecht idee. Als grote aanrader kreeg ik de Strong Viking Run te horen.Een makkie, want een groot gedeelte van de activiteiten doe ik al dagelijks..

Posted by Nogal Wakker on maandag 18 mei 2015

Ster advertentie
Ster advertentie