3FM nieuws

3FM: Serious Radio ;-)

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM: Serious Radio ;-)
3FM onderging per 1 september 2003 een gedaantewisseling. Nieuwe DJ's, nieuwe programma's, een nieuwe slogan, een nieuw logo... en heel veel goede muziek! Alle details vind je hier op de gloednieuwe 3FM site. De belangrijkste veranderingen in de programmering zijn de komst van {l}Claudia de Breij{/l}, {l}Giel Beelen{/l} en {l}Timur{/l} in de dagprogrammering op 3FM. Claudia gaat het 3FM lunchprogramma tussen 12:00 en 14:00 presenteren, {l}Giel Beelen{/l} helpt je de avond in tussen 18:00 en 20:00 en {l}Timur{/l} zorgt ervoor dat je het bestaan van de TV compleet vergeet tussen 20:00 en 22:00 uur. In de late uurtjes op 3FM hoor je voortaan 3VOOR12 FM, waarin VPRO's 3VOOR12 iedere avond een ander muziekgenre behandelt. Kenners als Kees de Koning en {l}Chris Herrebrugh{/l} gaan flink de diepte in.

Het weekeinde begint bij 3FM voortaan op vrijdagavond om 18.00 uur, met Disco Classics Party Request met {l}Corné Klijn{/l} (TROS). Daarna is het tijd voor de zin en vooral de onzin van het leven in Hard & Giel. Bonte avond op de radio met Giel zoals Giel bedoeld is. Een opvallend nieuw programma in het weekeinde is het 12 uur durende dance-programma 3FM BPM (Beats Per Minute), dat een unieke samenwerking is tussen de TROS, VPRO en BNN. Tussen 19:00 uur zaterdagavond en 09:00 uur zondagmorgen hoor je de de allerbeste dance uit alle genres.

Tenslotte is ook de 3FM nacht vernieuwd. {l}Maurice Verschuuren{/l} neemt voortaan iedere werkdag de uren 04:00-06:00 voor zijn rekening. Ook nieuw is het programma Altijd De Eerste met Patrick Kicken, na de Freak-O-Lympics op zaterdagmorgen om 03:00 uur. Patrick stelt daarin de allernieuwste muziek aan je voor. In de opleidingsuren op 3FM zijn de vertrouwde stemmen van {l}Paul Rabbering{/l}, {l}Arjen Lubach{/l}, {l}Marisa Heutink{/l} en {l}Coen Swijnenberg{/l} te horen.

De hele nieuwe programmering kun je ook nakijken in de rubriek programmering.
Ster advertentie
Ster advertentie