3FM nieuws

De ultieme Mumford & Sons setlist

  1. Nieuwschevron right
  2. De ultieme Mumford & Sons setlist

Vanavond staat Mumford & Sons in de Ziggo Dome voor hun 3FM Presents-concert. Maar wat gaan ze spelen?!

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Een concert van Mumford & Sons is een ervaring op zich. Dansfeestjes worden opgevolgd door tranentrekkers, meezingers afgewisseld met stille liedjes in akoestische setting. Maar... welke liedjes willen jullie, de 3FM-ers, nu het allerliefst live horen?

We wanted to know, dus vroegen we jullie tijdens de Mumford & Sons-week in januari om te laten weten welke song er niet mag ontbreken in de setlist. We gaven zelf vast een voorzetje met de tien tracks, daarna was 'ie all yours!

U heeft gekozen

Jullie reageerden massaal op de poll en daar kwam een pracht van een setlist uit voort. 25 nummers, maar liefst! Met 14% van de stemmen was 'Hopeless Wanderer' jullie favoriet, gevolgd door 'Snake Eyes' (10%) en 'Tompkins Square Park' (8%). De volledige setlist? Die ziet er ongeveer zo uit:

We zijn benieuwd hoeveel procent hiervan vanavond gespeeld zal worden! En of de nieuwe single 'There Will Be Time' voorbij zal komen...

En hoe klinkt 'ie?

Ook niet onbelangrijk natuurlijk. Bereid jezelf optimaal voor op het concert met de setlist op Spotify en Deezer (of zet 'm gewoon lekker hard aan tijdens het stofzuigen, dat werkt ook). Ga je naar de Ziggo Dome? Laat dan via de 3FM-app weten wat je van het concert vond!

Ster advertentie
Ster advertentie