3FM nieuws

Nieuwe namen We Are Electric bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe namen We Are Electric bekend

De organisatie van het festival WE ARE ELECTRIC maakte dinsdagochtend (17 september 2013) een aantal nieuwe namen bekend.

Er zijn nieuwe namen aan het programma van de eerste editie van het cross-over dancefestival WE ARE ELECTRIC toegevoegd.

Nieuwe namen aan line-up toegevoegd

Het festival heeft eerder al laten weten dat ze Major Lazer, The Bloody Beetroots en Diplo hebben binnengehaald en daar zijn nu de volgende acts aan toegevoegd: Hudson Mohawke (dj set), Goose, Yellow Claw, Black Sun Empire ,Tom Trago en De Man Zonder Schaduw.

3FM Presents: WE ARE ELECTRIC

De programmering van WE ARE ELECTRIC richt zich op de nieuwe generatie dance-acts waarbij live performance en show centraal staat. Verwacht een samensmelting van explosieve DJ sets, energieke live acts en visuals, verspreid over verschillende karakteristieke zalen. Van gevestigde namen tot aanstormend talent en van UK beats tot electro en van trap/ hiphop tot house.

Kaartverkoop WE ARE ELECTRIC 2013

De kaartverkoop van de eerste editie van WE ARE ELECTRIC, dat zaterdag 16 november in het Klokgebouw in Eindhoven plaatsvind, is al gestart.

Ster advertentie
Ster advertentie