3FM nieuws

Gouden RadioRing 2015: Roosmarijn wint Zilveren RadioSter Vrouw

  1. Nieuwschevron right
  2. Gouden RadioRing 2015: Roosmarijn wint Zilveren RadioSter Vrouw

De Gouden RadioRing, de Zilveren RadioSterren en de Marconi Awards werden op 11 november uitgereikt in Amsterdam. Een spannende avond, want 3FM had maar liefst drie genomineerden!

Hét radiogala van het jaar werd voor zijn tiende verjaardag verplaatst! Waar vorige jaren de uitreiking plaatsvond in Hilversum, moest de radiowereld voor één avond verhuizen naar 020: de uitreiking vond plaats in Theater Amsterdam. Het gala was live te volgen op Radio 2, avrotros.nl en NPO 101TV, maar de mooiste highlights vind je natuurlijk ook gewoon op 3FM.nl. We vielen namelijk in de prijzen!

Roosmarijn Reijmer wint Zilveren RadioSter Vrouw

Vijf jaar op rij genomineerd zijn werpt toch zijn vruchten af... Roosmarijn deed géén Leonardo DiCaprio'tje en sleepte deze prachtige award welverdiend binnen. Naast Roosmarijn waren Tineke de Nooij (NPO Radio 5) en 3FM-collega Eva Koreman genomineerd voor de Zilveren RadioSter. Gefeliciteerd Roosmarijn!

Herman Hofman wint Marconi Award voor 'Aanstormend Talent'

Naast de Gouden RadioRing en de Zilveren RadioSterren werden ook de vakjuryprijzen uitgereikt, de Marconi Awards. Onze eigen Herman Hofman was genomineerd in de categorie 'Aanstormend Talent', naast Jordi Warners (SLAM) en Roelof de Vries (NPO Radio 1). Goed nieuws: Herman mocht deze prachtige award mee naar huis nemen. Congrats!

Ster advertentie
Ster advertentie