3FM nieuws

Anique met 'There With You' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Anique met 'There With You' in de 3FM Live Box

Vandaag maakt Anique niet alleen haar debuut bij 3FM in de 3FM Live Box, maar überhaupt op nationale radio! De pas 16-jarige zangeres uit Meppel is onlangs ontdekt door niemand minder dan Ilse DeLange, en nu is deze maand haar allereerste single 'There With You' uitgekomen. En deze track speelde ze vanmorgen in de 3FM Live Box.

Ilse DeLange in je dm's

Vanaf jongs af aan is Anique al bezig met het maken én schrijven van muziek. Op social media trok haar muziek de aandacht van Ilse DeLange, die haar een DM stuurde met de vraag of Anique haar op de hoogte wilde houden van verdere ontwikkelingen. En als Ilse DeLange dat aan je vraagt, dan doe je dat! Inmiddels is Anique onder contract bij het publishing bedrijf van Ilse en liggen de plannen voor een contract bij een platenlabel in de pijpleiding.

Anique zou haar eigen muziek omschrijven als "popmuziek dat een plaatje schetst", waarbij ze popsterren als Tate McRae en Mimi Webb als haar grote idolen beschouwt: "Ik ben echt fan van hun songwriting en hoe ze de liedjes schrijven. Daarnaast zijn ze ook jong in de popmuziek doorgebroken".

Check hier het hele interview:

Interview met Anique

'There With You'

De allereerste officiële single van Anique 'There With You' kwam deze maand uit, en gaat over haar persoonlijke ervaringen als tiener: "Ik ben natuurlijk 16, ik zit in de puberteit met een heleboel nieuwe ervaringen en nieuwe deuren die opengaan. Wat dat voor invloed heeft op bepaalde vriendschappen, daar gaat dit nummer eigenlijk over. Dat diegene die het zingt er altijd voor je zal zijn."

Luister hier naar het radiodebuut van Anique met 'There With You' in de 3FM Live Box:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie