3FM nieuws

Geef je op voor de Stenders Late Vermaak Popquiz

  1. Nieuwschevron right
  2. Geef je op voor de Stenders Late Vermaak Popquiz

Heb jij een gezonde dosis muzikale kennis in huis? Doe dan mee aan de Stenders Late Vermaak Popquiz!

Iedere vrijdag op zaterdag speelt Rob Stenders met luisteraars een popquiz tijdens zijn Stenders LateVermaak in de 3FM-studio. In tegenstelling tot de meeste popquizzen is deze ook voor normale mensen goed te doen. Dus niet alleen wandelende muziekencyclopedieën, kenners van moeilijke rijmelarijen en b-kantjesfetisjisten maken kans om de Beaukaal in de wacht te slepen!

Stenders Late Vermaak Popquiz

De quiz bestaat onder andere uit letterlijke vertalingen van bekende nummers en de verbanden tussen artiesten en nummers. Oftewel; een duik in de grijze massa van Stenders, waardoor je als trouwe luisteraar natuurlijk al helemaal geïndoctrineerd bent.

Vrouwelijke kandidaten gezocht voor Popquiz

Dus heb je altijd eens de studio van 3FM willen zien en wil je jouw muzikale feitenkennis aan het Nederlandse publiek tonen? Dit is je kans! Rob is vooral op zoek naar vrouwelijke deelnemers! Dus dames, meld je aan en maak extra veel kans om uitgenodigd te worden!

Meld je aan als popquiz-kandidaat door te mailen naar Stenderslatevermaak@powned.tv en ga de strijd om die felbegeerde beaukaal aan.

Luister iedere vrijdag op zaterdag tussen 22:00 en 01:00 naar Stenders Late Vermaak

Ster advertentie
Ster advertentie