3FM nieuws
BNNVARA

Dit is de jury van de Karigste Kamer van Nederland!

foto: 3FM/BNNVARAfoto: 3FM/BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de jury van de Karigste Kamer van Nederland!

De woningnood onder studenten is groot. Sanders Vriendenteam wil deze woningnood concreet maken en alle karige kamerbezitters een hart onder de riem steken. Hiervoor zijn we op zoek naar De Karigste Kamer van Nederland. Om te bepalen wie er met de titel vandoor gaat, is een mooie jury geregeld.

In de ochtendshow sprak 3FM-dj Sander Hoogendoorn de juryleden. Alle drie hebben zij zo hun eigen redenen waarom ze mee willen werken aan deze zoektocht.

Jurylid #1

Ons eerste jurylid is Ama Boahene, voorzitter van De Landelijke Studentenvakbond. Met haar vakbond is Ama Boahene bezig om het leenstelsel weg te werken. Ze kan zichzelf goed verdiepen in studenten met karige kamers, want ze heeft er zelf ook in één gewoond. "Iemand had gepoept in het trappenhuis," vertelt ze tegen Sander.

Video niet beschikbaar

Jurylid #2

Het tweede jurylid is een oude bekende van het Vriendenteam. Rob Jetten, D66 kamerlid, zat namelijk vorig jaar ook in de jury. Toen was hij al erg geschrokken van de inzendingen. Aangezien het nog altijd niet beter is gesteld met de kamers, is hij erg benieuwd welke inzendingen er dit jaar binnenkomen.

Video niet beschikbaar

Jurylid #3

En als laatste jurylid hebben we iemand die de studenten 'heerlie de peerlie' vinden. Dat is namelijk niemand minder dan het brein achter het Instagram-account @dehaarclipvanmarieclaire. Zelf woont ze inmiddels in een chille kamer, maar mensen die zij kent wonen in gore kamers waar van alles mis mee is. "Ik denk dat het nog wel kariger kan."

Video niet beschikbaar

Voor de Karigste Kamer zijn we op zoek naar de meest treurige, gore of uit elkaar vallende studentenkamer van Nederland. Opgeven kan via 3fm.nl/karigstekamer. De Karigste Kamer wint sowieso een maand huur én het Vriendenteam komt een feestje bij je geven!

Ster advertentie
Ster advertentie