3FM nieuws

Iron Maiden noemt sms'ende fan een 'wanker'

  1. Nieuwschevron right
  2. Iron Maiden noemt sms'ende fan een 'wanker'

Iron Maiden-frontman Bruce Dickinson was niet gecharmeerd van een fan die meer met zijn telefoon bezig was dan met het Iron Maiden-optreden.

We zijn steeds meer met onze telefoons bezig, maar er zijn momenten dat je dat beter niet kunt doen. Bijvoorbeeld tijdens een concert van Iron Maiden. Frontman Bruce Dickinson noemde een van de fans in de zaal met een iets te grote interesse in wat er op zijn telefoon gebeurde een 'wanker', meldt NME.

Bruce Dickinson: 'You're a wanker!'

Het incident gebeurde tijdens een recent optreden, op 19 juli, in Indiana Amerika. Bruce zag de man in de zaal al een tijdje sms'en. Op het moment dat de band de hit 'Wasted Years' inzette, had de zanger er genoeg van en sprak hem er publiekelijk op aan. Hij schreeuwde: "Ah, for fucks sake, the guy with the bald head and the white shirt, you've been texting for the last fucking three songs. You're a wanker!"

Fanbeelden van incident

Met dank aan andere fan in de zaal - en waarschijnlijk zijn of haar telefooncamera - zijn er fanbeelden van Bruce die de man op zijn gedrag aanspreekt. Bekijk de beelden hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie